True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

02-09-2024
2Doc
2Doc: Afl. 57

De Adamant is een uniek verblijf. Het drijvende gebouw in het hart van Parijs vangt mensen op die lijden aan een psychiatrische aandoening. De kijker wordt meegenomen aan boord en maakt kennis met de patiënten en verzorgers, die elke keer opnieuw de strijd aangaan met de dagelijkse realiteit. Het levert een warm portret op van de vaste bezoekers van de boot en de medewerkers, die samen allerlei activiteiten ondernemen zoals koken, tekenen en praten over voetbal. Langzaam maar zeker komen we steeds meer over hen te weten, zowel over hun vaak onnavolgbare eigenaardigheden als hun nuchtere verstand. En soms zien we de wereld even door hun ogen.



Feyenoord
Feyenoord: Meet our new signing: INBEOM HWANG 🇰🇷

Feyenoord heeft met de gelouterde Koreaan Inbeom Hwang de gewenste versterking op het middenveld aangetrokken. De 27-jarige Hwang komt over van Servisch kampioen Crvena Zvezda en tekent in De Kuip een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Check hier zijn eerste interview! ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 5

Pieter Omtzigt was onderwerp van een artikel van De Telegraaf, waarin het ging over schreeuwpartijen, huilbuien, weglopen tijdens de Prinsjesdag-onderhandelingen. Genoeg te bespreken met politiek verslaggever Elodie Verweij. * Gordon laat zich van zijn meest kwetsbare kant zien in een nieuwe realityserie. * We bespreken het laatste transfernieuws met voetbalmakelaar Rob Jansen. * Hoogleraar Joodse Studies Bart Wallet over de stakingen in Israël. Daphna Palache woonde veertien jaar lang in Israël, maar besloot twee dagen geleden samen met man en kinderen terug te keren naar Nederland.



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 5

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 1

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 246 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Droomdorp
Droomdorp: Afl. 2

De coronamaatregelen zorgen niet alleen voor vertraging, maar ook voor frustratie bij de toekomstige bewoners. Veel van hen hebben hun vorige huis al verkocht en zoeken een tijdelijk onderkomen op een nabijgelegen vakantiepark. Daar leren ze elkaar kennen en samen stellen ze kritische vragen aan initiatiefnemers Sant en Solange, die als verantwoordelijken voor de bouw en medebewoners worstelen met de verschillende petten die ze op hebben. Martin laat zich niet uit het veld slaan en volgt een cursus permacultuur om die kennis straks door te kunnen geven in het dorp. Als de oplevering echt aanstaande is, krijgt iedereen een schok te verwerken.



TBS
TBS: Afl. 1

Marco zit al jaren in de tbs-kliniek vanwege een zedendelict. Hij vindt het moeilijk om daarover te praten maar doet dat tóch, ook omdat het onderdeel van zijn behandeling is. Basim zit al 28 jaar in tbs en is kritisch op het systeem: 'Vanwege mijn delict zullen ze mij nooit meer het vertrouwen geven om naar buiten te gaan.' Eli zit er al 33 jaar en verwacht dat hij er doodgaat: 'In mijn geval is het gewoon levenslang geworden.' Zo lang is Marco niet van plan om te blijven; hij is hard aan het werk en mag ook al op begeleid verlof. Peter werd veroordeeld wegens moord en is al een stuk verder: hij mag ook al onbegeleid 'naar buiten'.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 11 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Meer asielverzoeken afgewezen. Dat zeggen asieladvocaten, Vluchtelingenwerk en deskundigen. Als oorzaak wijzen zij op de nieuwe werkwijze van de Immigratie en Naturalistatiedienst (IND), die op 1 juli is ingegaan. * Premier Schoof spreekt met Zelensky. Premier Dick Schoof is in Oekraïne en spreekt daar met president Volodymyr Zelensky, onder meer over de Nederlandse steun aan de oorlogsinspanningen. * Waar is nog plek voor studentenkamers? Het lukt maar niet om het tekort aan studentenkamers terug te dringen. Daarom wil de overheid meer bouwen in steden waar nog wél plek is, zoals Assen en Almere. Maar wat vinden de studenten?



De Taxioorlog
De Taxioorlog: Afl. 1

Door een nieuwe taxiwet raken chauffeurs tonnen kwijt. Amsterdam ontaardt in een oorlogsgebied. Chauffeurs mishandelen hun rivalen en rijden taxi's klem. Had de minister dit niet kunnen zien aankomen?





Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 1

De vijftien cursisten worden meteen in het diepe gegooid in het heuvelachtige landschap van de Duitse Eifel, zonder enige waarschuwing. Hoe reageren zij als ze van meet af aan worden blootgesteld aan de harde commando-eisen? Wie komt er door deze eerste beproeving en wie is hier echt tegen bestand?



Roosen & Borst
Roosen & Borst: Afl. 4

Conny heeft erfelijke vorm van dementie die zich vaak op zeer jonge leeftijd openbaart. Haar kinderen wonen nog thuis en zorgen nu samen met hun vader voor haar. Voor gesprekken met hun moeder over de dood of over hoe nu verder hebben ze geen tijd gehad; de ziekte haalde alle gesprekken met een noodvaart in. Ook Mihri en Ufuk werden overvallen door de dementie van hun ouders, waardoor hun vader en moeder allebei van de ene op de andere dag in een verzorgingstehuis geplaatst moesten worden. Het gesprek over wat hun ouders eigenlijk wensten in hun laatste levensfase, was nooit gevoerd, dus voor Mihri en Ufuk is het gissen.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 1

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Met twee wisselende gasten wordt de voorbije mediaweek doorgenomen.



FORMULA 1
FORMULA 1: How Ferrari + Leclerc Outwitted McLaren At Monza | 2024 Italian GP Review | F1 Nation Pod

In the Monza paddock, Tom Clarkson is joined by 2012 GP2 champion Davide Valsecchi and 2023 Formula 2 champion Théo Pourchaire for F1 Nation’s review of an astonishing Italian Grand Prix that was won by Charles Leclerc in front of a jubilant Tifosi. How did Leclerc make a one-stop strategy succeed? Was this his best win in F1? What can we expect from Ferrari for the rest of 2024? And how big a missed opportunity was Monza for polesitter Lando Norris and McLaren? Could they have tried a one-stop race as well? And should they have had team orders in place instead of following ‘Papaya Rules’? Plus, Tom, Davide and Théo debate whether Mercedes have given Kimi Antonelli an F1 seat too soon, after they announced that the 18-year-old Italian will replace Lewis Hamilton in 2025. 02:38 – How Leclerc aced his race strategy 15:31 – Should McLaren have ‘two number 1’s’? 25:43 – Are nerves getting to Lando? 31:26 – Are Red Bull in big trouble? 44:12 – Is Antonelli ready for F1? 56:58 – Will Bearman race in Baku? 01:08:19 – Driver of the Day For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 175

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 37

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Feyenoord
Feyenoord: JORDAN LOTOMBA = 🔴⚪️⚫️ | First interview

Jordan Lotomba is Feyenoorder. De 24-jarige Zwitser komt over van OGC Nice en tekent tot 2027. In zijn eerste interview vertelt hij over de transfer, zijn herinnering aan De Kuip en stelt hij zichzelf voor aan het legioen. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: He wins in Monaco, HE WINS IN MONZA 🇮🇹🏆

Charles Leclerc's reaction to winning the 2024 Italian Grand Prix was filled with passion. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Feyenoord
Feyenoord: ‘Pico bello’ 👌

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De koks moeten een ​​gerecht bereiden met ingrediënten uit de mystery box, gekozen door de ouders van Jamie Oliver. De makers van de vier zwakste gerechten moeten koken in de eliminatieronde.



Eva
Eva: Afl. 1

De succesvolle comeback van Acda en de Munnik kwam gisteren tot een voorlopig hoogtepunt met een gratis verrassingsconcert in het Vondelpark waar duizenden fans op af kwamen. De mannen staan op ons podium en spelen de trilogie over het leven van 'Herman'. * Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog heeft extreemrechts in Duitsland gewonnen. Vooral onder jongeren wint de AfD aan populariteit, mede door de invloed van TikTok. We bespreken dit met terreurdeskundige Beatrice de Graaf en gaan dieper in op de schaduw van terreur die deze zomer over Europa hing.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 246

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jason en Lynn delen in ieder geval een grote passie. Maar wat fysiek contact betreft is het voorlopig nog een beetje ongemakkelijk. Tantraliefhebber Mariska heeft Dick gevraagd om terug naar ons appartement te komen, want zij denkt dat ze elkaar wel eens heel goed kunnen aanvoelen. Maar geeft Dick zich niet te veel over aan zijn mannelijke energie?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Heleen, Luuk en Peggy hebben sollicitatiegesprekken voor een vierde Klokhuisredactieli

Heleen, Luuk en Peggy hebben sollicitatiegesprekken voor een vierde Klokhuisredactielid. Weet jij wat de morsecode is? Het Klokhuis zoekt het uit. Janouk pluist uit wat kippenvel eigenlijk is, en of dieren het ook kunnen krijgen. Huh?! Wat bedoelen ze nu eigenlijk met 'gemiddeld'?



PSV
INSIDE | Adamo Nagalo's introduction to PSV 🤌

Inside footage of Adamo Nagalo's first days in Eindhoven. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: How Charles Leclerc Won The 2024 Italian Grand Prix!

Relive all the drama of the final laps in Monza as Ferrari's Charles Leclerc pulled off a stunning victory at the 2024 Italian Grand Prix in front of the Tifosi. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 210

Hoe realistisch zijn de wensen van het nieuwe kabinet voor de EU? * Meisjes in Afghanistan zijn terug bij af * Duizenden woningen hebben fraude-hypotheek * Duitse politiek schuift op naar extreemrechts én extreemlinks



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

We bezoeken de kleinste musea in de regio. Van nostalgische curiosa tot historische grensverhalen. In het museum in de Zevende Hemel in Apeldoorn is het hele jaar door een bijzondere collectie van oude sinterklaas-, kerst- en paasdecoraties te bewonderen. Als kers op de taart staan er ook miniatuurdraaiorgels.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc’s Monza Win (Leo’s Version) 🐶

Join the main character of Monza, Leo Leclerc Saint Mleux, for a day out as Dad Charles wins the Italian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



De Faker
De Faker: Afl. 6

Vincent Visser reist helemaal naar Spanje waar de familie Kooijman vakantie viert in een bijzondere verblijf. Lukt het Vincent de Faker te vinden?



Feyenoord
Feyenoord: Jordan Lotomba, welcome to your new home! 🔴⚫ ➾ 🔴⚪⚫

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 175

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





FORMULA 1
FORMULA 1: The Italian National Anthem Hits Different At Monza 🇮🇹 🎶

The atmosphere was utterly incredible as for the first time in five years, the Italian national anthem played for a Ferrari race win in Monza. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vrijheid onder vuur: Grootschalige mediacampagnes voor meer surveillance en contro

In dit Weekoverzicht duiken Jeroen en Willem in de verontrustende ontwikkelingen rondom censuur en controle. De vervolging van CEO’s van sociale mediabedrijven staat centraal, evenals de groeiende backlash tegen Frankrijk. De steekpartij in Solingen is geen op zichzelf staand incident; het lijkt deel uit te maken van een bredere mediacampagne die gericht is op het invoeren van maatregelen om gehoorzaamheid en surveillance af te dwingen. Ondertussen heeft Trump een ‘dreamteam’ samengesteld in aanloop naar de verkiezingen, terwijl Zuckerberg de bui al ziet hangen en zijn excuses aanbiedt in een poging om vervolging onder een mogelijk nieuw Trump-kabinet te voorkomen. Een extra lange aflevering vol belangrijke inzichten en analyses die je niet mag missen! Wil jij elke week speciale bonusuitzendingen ontvangen? Kan je geen genoeg krijgen van de diepgaande analyses van Jeroen en Willem? Word dan terugkerende donateur en ontvang elke week exclusieve bonusuitzendingen! Als trouwe donateur krijg je toegang tot extra content die niet beschikbaar is voor de gemiddelde kijker. Of je nu kiest voor een maandelijkse of jaarlijkse terugkerende donatie, je ontvangt altijd de meest waardevolle inzichten en analyses die je niet wilt missen in de speciale bonus. www.dfacto.nu/steun Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-35 --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Brugklas
Brugklas: Afl. 1

Er is nieuw meisje op school: Jade. Halverwege het schooljaar. Waarom? En waar kennen de brugklassers haar van? Yuna wil haar rondleiden, maar of Jade daar zoveel zin in heeft?



Gio
Gio: VERHUIZEN & INRICHTEN! HUN NIEUWE HUIS WORDT STEEDS MOOIER!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: THAT NOISE 🤯 Charles & The Tifosi 🤳🇮🇹

Watch these incredible scenes as Charles Leclerc celebrated his Monza win with the Tifosi. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



PSV
PSV: Our new young defender 🌟 Welcome, Adamo ❤️🤍

PSV neemt Adamo Nagalo over van FC Nordsjaelland. De vijftienvoudig international van Burkina Faso heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2029 aan PSV verbindt. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



TV Monument
TV Monument: Olga Commandeur en Dionne Stax ontmoeten elkaar in de studio van Nederland in Beweging.

Al op jonge leeftijd blinkt Olga Commandeur uit op de atletiekbaan en ligt een carrière als topatleet in het verschiet, totdat blessures roet in het eten gooien. De afgelopen 23 jaar spoort Olga Nederland iedere ochtend aan om mee te sporten in het programma Nederland in Beweging. Zij en Dionne ontmoeten elkaar in de studio van het sportprogramma. Er volgt een gesprek over het leven en de carrière van Olga. Na twee keer de Olympische Spelen mis te hebben gelopen, slaagt Olga erin zich in 1984 te plaatsen voor de Spelen in Los Angeles. Ze haalt de halve finale. Na haar sportieve carrière gaat Olga aan de slag als presentatrice.



PSV
PSV: Sealed 📦

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: Best Team Radio | 2024 Italian Grand Prix | Paramount+

Tune into Team Radio to catch up on all the best moments from Monza after Charles Leclerc secured his fairytale victory in Monza for a second time in his career. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 173

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



scHeerenveen
scHeerenveen: "Ik kreeg een warm welkom" | Nikolai Hopland = 🔵⚪

Nikolai Hopland speelt dit seizoen voor sc Heerenveen. De 20-jarige verdediger komt op huurbasis, met een optie tot koop, over van het Noorse Aalesunds FK. Hopland, international van Jong Noorwegen, zal in Fryslân spelen met rugnummer 17.



vThorben
Mick & Giel vs VTHORBEN!

Bedankt voor het kijken naar Mick En Giel vs VTHORBEN! In deze video speel ik samen met @Giel1 & @MickVanYouTube2 Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



OnneDi
OnneDi: Volg mij op TikTok voor meer horrorfilm tips!

Volg mij hier: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@onnedi?_t=8pO5raQoho8&_r=1">Klik hier</a>



Andere tijden
Andere Tijden: Afl. 7

Opgespoten lippen, ooglidcorrecties, Brazilian butt lifts; het aantal cosmetische ingrepen neemt ieder jaar fors toe. De klinieken schieten als paddenstoelen uit de grond en allemaal spelen ze in op onze onzekerheden over ons uiterlijk. Maar helemaal nieuw zijn deze niet. We duiken in de geschiedenis van de cosmetische chirurgie en dat levert bijzondere beelden en verhalen op. Al in de jaren dertig biedt de Nederlandse arts en psychiater Annie Mulder van de Graaf facelifts aan in haar privékliniek om 'dames van hun minderwaardigheidscomplex af te helpen'. Het taboe op de behandelingen is dan nog heel groot, maar dat zal veranderen.



Nienke Plas
Kindjes mooi de deur uit dus we hebben ALLE tijd 😇 #403 By Nienke Plas

Het leven is een feest, en zonder kids kan je gewoon wat langer uitslapen… en dat is een feest OPZICH! 🎉 Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



De rijdende rechter
De rijdende rechter: Meneer Schuurman weet het zeker; die hoge lindeboom pal voor zijn woning waait

Meneer Schuurman weet het zeker: die hoge lindeboom pal voor zijn woning waait een keer om. Een andere boom in de straat is met de laatste storm namelijk ook omgevallen. En als dat met deze gebeurt, dan valt hij boven op zijn dak. Voor meneer Schuurman is het duidelijk: die boom moet verdwijnen óf flink getopt worden, voordat het te laat is. Maar de gemeente denkt er anders over: de boom is gezond en blijft staan. Mr. Reid reist af naar het Twentse Vriezenveen om daar eens een flinke boom over op te zetten.



Zentijd
Zentijd: Afl. 25

Vipassana is een klassieke boeddhistische meditatievorm om meer zelfinzicht te ontwikkelen. Veel boeddhisten doen deze meditatie soms dagenlang achter elkaar om totale innerlijke stilte te bereiken, maar in deze les houden we het iets korter. Je gaat diep ontspannen en oordeelt niet over je gedachten. Dat is best lastig, maar Zentijd-docent Djilani praat je erdoorheen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Eight (!) Ajax goals to start the season! 🎱 | Highlights & Reactions Ajax O17 - FC Utrecht

De samenvatting van het duel tussen Ajax O17 en FC Utrecht O17 #AjaxO17 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 101

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 43

In Museum MORE in Gorssel krijgt Willem de Winter de fraaie Escher-prent Het Oog te zien. Escher is een graficus pur sang en een meester in de mezzotinttechniek. Willem brengt een bezoek aan Escher in Het Paleis, de enige plek waar je altijd werk van Escher kunt bewonderen.



scHeerenveen
scHeerenveen: Een avondje SC HEERENVEEN! | 😍 Highlights sc Heerenveen - NAC Breda

In het Abe Lenstra stadion was het zaterdagavond één groot feest, want er werd met ruime cijfers gewonnen van NAC Breda: 4-0



NOS Paralympische Spelen
NOS Paralympische Spelen: Afl. 4

Liveverslag van de Paralympische Spelen van Triatlon.



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - FC Den Bosch | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Jean Dohmen, Sander 't Sas, Jan ten Hartog en Hans Klok. Met hen hebben we het over de oververhitte huizenmarkt, over de documentaireserie De taxioorlog in Amsterdam en over kunsmatige intelligentie en magie.



PSV
HIGHLIGHTS | Jong PSV op bezoek in Maastricht ⚔️

De samenvatting van MVV Maastricht - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





vThorben
vThorben: Ik Voorspelde Welke Knokker Ik Kreeg... (0,2% Kans) #shorts #brawlstars

Ik Voorspelde Welke Knokker Ik Kreeg... (0,2% Kans)#shorts #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 21

Julia beweert dat zij echt kan toveren. Sam wil graag bewijs zien. Julia heeft een plan, maar heeft daarbij wel de hulp van iemand anders nodig.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 245

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 35

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





PSV
PSV: Highlights | Another WIN! 😍💪

De samenvatting van PSV - Go Ahead Eagles (Eredivisie). ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Heracles Almelo
PEC Zwolle - Heracles Almelo | 01-09-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: RKC AZ Highlights YT

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>