True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

24-08-2024


NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 28

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 237 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 augustus, 22:32 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma







Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Een vrouw uit Rijsbergen wordt verdacht van poging tot doodslag op en zware mishandeling van haar ongeboren kind. Volgens het OM gebruikte de vrouw drugs in de laatste vijf maanden van haar zwangerschap. We bespreken de zaak met deskundigen. * Ondanks een nieuwe ronde onderhandelingen in Egypte lijken Israël en Hamas niet dichter tot elkaar te komen. Premier Netanyahu krijgt internationaal veel kritiek, maar ook vanuit Israël zelf neemt de druk toe. De ultrarechtse partijen vinden dat hij harder op moet treden. * Studenten in het hoger onderwijs gebruiken regelmatig AI. De ene docent of onderwijsinstelling omarmt dit, de ander is fel tegen.



Oogappels
Oogappels: Chris en Mees verheugen zich op de toekomst. Max krijgt slecht nieuws. Hansje en Merel wo

Chris maakt zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit. Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruit gaat.







Prinsengrachtconcert
Prinsengrachtconcert: Afl. 1

Het Prinsengrachtconcert biedt een podium aan drie bijzondere instrumenten, waarvan de klanken niet eerder solo te horen waren tijdens dit unieke klassieke openluchtconcert. De Britse gitarist MILOŠ verzorgt samen met accordeonist Ksenija Sidorova en saxofonist Jess Gillam het concert op de gracht. Samen met het ensemble Fuse bieden zij tussen de Amsterdamse grachtengevels, op het ponton voor Hotel Pulitzer Amsterdam, een aansprekend en afwisselend muzikaal programma aan. Het publiek op de kade, op een bootje en thuis op de bank kan traditiegetrouw genieten van de afsluiter Aan de Amsterdamse Grachten.







Paul de Leeuw
Paul de Leeuw: Afl. 1

Paul de Leeuw beseft dat het grootste gedeelte van zijn leven achter zich ligt. In deze theatershow blikt hij terug op zijn leven, zijn carrière, de liefde én kijkt hij vooruit.



Rail away
Rail Away: Afl. 10

In de Duitse deelstaat Saksen reizen we met twee verschillende treinen naar het Ertsgebergte op de grens met Tsjechië. Met de Deutsche Bahn rijden we in modern materieel langs het riviertje de Müglitz en met een honderd jaar oude stoom volgen we door een prachtig natuurgebied het riviertje de Weisseritz. Beide riviertjes stromen bij Dresden in de Elbe.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 34

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Qualifying | 2024 Dutch Grand Prix

Hear from the grid after qualifying at Zandvoort, including pole sitter Lando Norris, Max Verstappen who joins him on the front row, and the disappointed Carlos Sainz and Lewis Hamilton who were eliminated in Q2. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Bommetje!
Bommetje!: Afl. 16

De co-host van Ron Boszhard is Famke Louise.





NOS Formule 1
NOS Formule 1: Afl. 15

Verslag van de kwalificatie van de Formule 1 GP Nederland, Zandvoort.



AFC Ajax
AFC Ajax: Emre Ünüvar 😱 | Highlights Ajax O19 - VVV-Venlo O19 | Cup

De samenvatting van het duel tussen Ajax O19 en VVV-Venlo O19 in de eerste ronde van het bekertoernooi. #AjaxO19 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Piastri Wins Crypto Overtake of the Month for July 🇦🇺

Oscar Piastri comfortably claimed July's Overtake of the Month award for his epic move on Charles Leclerc in Belgium. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #Formula1 #BritishGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 237

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 44

Thomas gaat samen met muziektherapeut Yvon een klanksessie doen. In de Jordaan volgen we een muziekles van de 85-jarige tante Greet. Al ruim dertig jaar geeft Greet muziekles aan kinderen. Yvon brengt muzikale troost aan alzheimerpatiënten, vooral na haar ontmoeting met Brigiet in verzorgingshuis Annenborch. Bertje doperwtje maakt muziek in de Alkmaarse winkelstraten.





EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 37

Wat Gloria betreft, staat of valt de toekomst van Suriname met de kinderen die er opgroeien. Ze startte daarom een school en een dagopvang. Ook heeft ze een opvanghuis voor moeders en kinderen die het slachtoffer zijn van geweld en misbruik. Hier mogen zij twee jaar lang bijkomen en werken aan hun toekomst, daarna moeten ze weer op eigen benen staan. Vandaag komt er een plekje vrij en Gloria zou graag Sonja en haar kinderen opvangen, maar Sonja is onvindbaar. Toch weet Gloria het gezin te helpen.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 34 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 augustus, 18:27 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Kinderprinsengrachtconcert
Kinderprinsengrachtconcert: Afl. 18

Op de pontons op de Amsterdamse Prinsengracht treden drie bekende artiesten samen met drie jonge, muzikale talenten op. Met de elfjarige Botan Takada op de cello, de twaalfjarige Amy Nassereddine op de saxofoon en Abel Honée, van veertien jaar, op de klarinet. De muzikale leiding is in handen van dirigent en arrangeur Edwin Schimscheimer. In zijn ensemble spelen musici van het JeugdOrkest Nederland.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 203

Russische drones boven Duitsland, wat betekent dat voor Nederland? * Holland Casino dreigt met 'agressieve campagnes' om gokkers te werven * Dreiging van China op Nederland: studenten ervaren dagelijks intimidatie





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 33

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 34

Fonds Kind & Handicap zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Door bijvoorbeeld aangepast vervoer, hulpmiddelen en evenementen. Zodat ieder kind kan meedoen!



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando Norris' Pole Lap | 2024 Dutch Grand Prix | Pirelli

Ride on board with Lando Norris for a full lap in stunning gyro cam as he set the fastest time during Q3 at Zandvoort, ending Max Verstappen's run of consecutive poles at home. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Gio
Gio: DE VRAAG DIE MIJ HET MEEST GESTELD WORDT…❓

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





Zapp Detective
Zapp detective: Als Kriekel de haarden schoon maakt, vindt hij miljoenen euro's die in het kasteel z

De riolering is verstopt. Het stront stroomt alle kanten op. Iedereen denkt dat Marije en Harvey dat hebben gedaan, maar zij ontkennen dat. Als Kriekel de haarden schoonmaakt, vindt hij miljoenen euro's die in het kasteel verstopt zijn. Maar de maffia ziet dat echter ook.



TV Monument
TV Monument: Gerda LentenHavertong acteert, zingt, is maatschappelijk betrokken en vertelt graag ver

Als Gerda en peettante Peetje is Gerda LentenHavertong meer dan dertig jaar te zien in Sesamstraat. Als een van de eerste zwarte vrouwen op de Nederlandse televisie is ze voor velen rolmodel. Ze acteert, zingt, is maatschappelijk betrokken en vertelt heel graag verhalen. In de Balie in Amsterdam spreken Gerda en Dionne Stax elkaar. Wat heeft Sesamstraat betekend? Door een hersenbloeding krijgt Roelof Lenten, haar man en liefde van haar leven, frontotemporale dementie en overlijdt een paar jaar geleden. Na deze gebeurtenis heeft het leven voor Gerda geen kleur meer. Door zichzelf Gerda LentenHavertong te noemen, brengt ze een ode aan Roelof.



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Atlético Madrid Vrouwen - Ajax Vrouwen | Pre-Season Friendly

De samenvatting van het duel tussen Atlético Madrid Vrouwen en Ajax Vrouwen. #AjaxVrouwen ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



SLAM!
Sonny Wern - AUGUST (LIVE DJ-set) | SLAM!

Sonny Wern came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Dutch Grand Prix

Catch up on the key moments of quali from Zandvoort as Lando Norris took a fourth career pole position after a couple of big surprise exits in Q2. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: RIVEN VOOR HET EERST EEN PETJE OP! (net als papa) #4022 & #4023

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Focus">Klik hier</a> Drink Video van Roy: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=IQ9UGo-m3XQ&t=5s&pp=ygULZm9jdXMgZHJpbms%3D Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/UOGvyGaJ3fc Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. ▬ #knolpower Dikke vette peace ✌



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 34

Twee broers op een afgelegen boerderij. De bank meldt zich met de mededeling dat er geen krediet meer wordt verstrekt. Dat heeft grote gevolgen.



Concert at SEA
Concert at SEA: Afl. 3

De muzikale hoogtepunten vanaf de Brouwersdam in Zeeland tijdens de 17e editie van muziekfestival Concert At Sea 2024. Marlijn Weerdenburg neemt de kijker mee langs optredens van onder anderen Son Mieux, Suzan & Freek en Kane.





FORMULA 1
FORMULA 1: Logan Sargeant's Scary FP3 Crash 😟

Logan Sargeant was fortunately okay after this nasty meeting with the barrier, bringing out the red flag in FP3. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: FP3 Highlights | 2024 Dutch Grand Prix

A harrowing crash for Logan Sargeant combined with more wet and windy conditions meant limited running in the final practice session at Zandvoort, with Pierre Gasly setting the fastest lap. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 36

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 34

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



AFC Ajax
🚨  LIVE 14:30 | AFC Ajax O19 - VVV-Venlo O19 | Cup

Ajax O19 opent het seizoen met een bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo O19. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: 🚨  LIVE 10:30 | Atlético Madrid Vrouwen - Ajax Vrouwen | Pre-Season Friendly

De ploeg van Hesterine de Reus speelt zaterdagochtend vanaf 10:30 uur een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Sparta Rotterdam - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025 #3

We gaan naar Rotterdam-West voor de derby tegen Sparta! Zoals je van ons gewend bent, ben je na deze Preview helemaal klaar voor het duel op Het Kasteel. #spafey ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Bouw Om De Golf Te Overleven! (Roblox)

Bouw Om De Golf Te Overleven! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



vThorben
vThorben: De MEESTE Races Winnen BINNEN 60 Minuten!

Bedankt voor het kijken naar De MEESTE Races Winnen BINNEN 60 Minuten! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Close Up
Close Up: Kunstenaar Sean Scully wordt gevolgd in het jaar dat hij de wereld rondvliegt om 15 belang

Kunstenaar Sean Scully wordt gevolgd in het jaar dat hij de wereld rondvliegt om vijftien belangrijke exposities van zijn werk te openen. Gaandeweg vertelt hij het verhaal van zijn bijzondere ervaringen in een kunstwereld die hem niet altijd gunstig gezind was. Scully is een selfmade man die straatarm opgroeide in Dublin en Londen, een periode waarin hij vaak geen thuis had. Uiteindelijk bereikte hij groot internationaal succes met zijn abstracte, gestreepte schilderijen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 236

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 170

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.